fredag 27 november 2009

Tips från Evan rachel Wood och Cindy Crawford

Kändisar har ju som många av er vet oftast väldigt fin hy, därför tänkte vi att ni som besökare kunde få ta del av deras tips för en fin hy.

Den snygga skådespelaren Evan Rachel Wood har tipsat om hur man kan få bort en finne snabbt. Hon säger att kan man kan få bort en finne snabbt om man skär itu en citron, pressar ur lite juice och doppar sitt finger i det och applicerar sedan juicen på finnen man vill behandla. Rachel uppger även att detta torkar ut finnen under natten och fungerar i de flesta fallen.


Cindy Crawford uppger att tandkräm är effektivt mot finnar. Hon använde sig utav just tandkräm för att få bort en finne dagen före en modevisning. Det är däremot okänt huruvida effektiv denna kur är. Det sägs ju som sagt att tandkräm inte har någon effekt finnar, att det hela är en myt.

1 kommentarer:

Emina sa...

de om tandkräm har jag hört också, eller en period testade jag det. inte att det hjälper "dunderbra" men huden känns fräshare fall man har det som ansiktsmask må jag säga. låter jatte skumpt. men porerna öppnas upp och renar ansiktet. dock hjälper det nog inte att "få ner" en finne..... men huden blir finare iaf :)

Skicka en kommentar